Мања слова Већа слова РСС

Први јавни позив за Мјеру 1

31.05.2019.

Потпредсједник Симовић у Бијелом Пољу представио резултате ИПАРД подршке примарној производњи: Постижемо охрабрујуће резултате

Потпредсједник Симовић у Бијелом Пољу представио резултате ИПАРД подршке примарној производњи: Постижемо охрабрујуће резултате „Црна Гора у области пољопривреде постиже значајне искораке. Најавили смо почетком године нове замахе у развоју наше пољопривреде. Сада са задовољством можемо да кажемо да се они остварују и да имамо охрабрујуће резултате. То потврђују инвестиције у пољопривреди од преко 35 милиона еура које су већ реализоване у овој години или је њихова реализација у току. А то постижемо заједно и вриједни домаћини и предузетници и одговорне институције и посвећена администрација, уз подршку наших ЕУ партнера“, оцијенио је данас у Бијелом Пољу потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић који је првог дана четвородневне посјете Црној Гори представио резултате првог јавног позива позива за подршку примарној производњи, у оквиру ИПАРД Програма.

30.05.2019.

Потпредсједник Симовић у четвородневној радној посјети у пет општина на сјеверу

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја, Милутин Симовић са сарадницима боравиће у радној посјети општинама Бијело Поље, Андријевица, Беране, Петњица и Колашин од 31. маја до 3. јуна.

21.02.2019.

Најава: Потпредсједник Симовић на Цетињу представља резултате ИПАРД-а за прераду

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, у петак, 22. фебруара, представиће резултате првог јавног позива за подршку сектору прераде, у оквиру ИПАРД Програма.

11.06.2018.

Конференција за медије поводом представљања резултата првог јавног позива у оквиру ИПАРД програма

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић и шеф претприступне јединице Генералног директората за пољопривреду и рурални развој Европске комисије, господин Лиам Бреслин, одржаће у уторак, 12. јуна, конференцију за новинаре на којој ће бити представљени резултати првог јавног позива за бесповратну подршку инвестицијама у примарној пољопривредној производњи у оквиру ИПАРД програма.

26.03.2018.

У Плужинама представљен ИПАРД

У Плужинама представљен ИПАРД

У наставку инфо кампање о ИПАРД првом јавном позиву, која је започела још почетком марта ове године, представници Министарства пољопривреде и руралног развоја данас су пољопривредне произвођаче са територије општине Плужине упознали са условима и критеријумима прихватљивости кроз овај Јавни позив.

25.03.2018.

Најава: Презентација првог ИПАРД јавног позива у Плужинама

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја општине Плужине биће у прилици да се у понедјељак, 26. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.

23.03.2018.

Симовић у Пљевљима: Пољопривреда у добром замаху, заједно ћемо направити нове искораке

Симовић у Пљевљима: Пољопривреда у добром замаху, заједно ћемо направити нове искораке

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде мр Милутин Симовић данас је током другог дана радне посјете Пљевљима уручио пољопривредницима са подручја ове општине рјешења о додјели подршке за набавку механизације.

21.03.2018.

ИПАРД позив представљен пољопривредницима у Рожајама и Беранама

ИПАРД позив представљен пољопривредницима у Рожајама и Беранама

Пољопривредним произвођачима са подручја општина Рожаје и Беране представљен је први јавни позив за коришћење средстава из ИПАРД програма.

21.03.2018.

Најава: Презентација ПРВОГ ИПАРД јавног позива у Андријевици и Плаву

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја општина Андријевица и Плав биће у прилици да се у четвртак, 22. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.

20.03.2018.

Пољопривредним произвођачима у Бијелом Пољу и Петњици представљен Први ИПАРД јавни позив

Пољопривредним произвођачима у Бијелом Пољу и Петњици представљен Први ИПАРД јавни позив

У наставку инфо кампање о ИПАРД првом јавном позиву пољопривредни произвођачи са подручја општина Бијело Поље и Петњица имали су прилику да се детаљније упознају са условима и критеријумима прихватљивости кроз овај Јавни позив.