Manja slova Veća slova RSS
>

Dan otvorenih vrata u Direktoratu za plaćanja Ministarstva poljoprivrede – Upoznavanje proizvođača sa procedurama za podršku kroz IPARD

Datum objave: 08.03.2020 15:00 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavlja sa organizovanjem Dana otvorenih vrata u Direktoratu za plaćanja, koji su uspostavljeni sa ciljem da se poljoprivredni proizvođači i prerađivači bliže upoznaju sa svim procedurama koje se sprovode u cilju realizacije javnih poziva za bespovratnu podršku investicijama kroz IPARD program.

Prvi dan otvorenih vrata održan je za predstavnike medija, 24. februara, kada je promovisan i novi, drugi po redu IPARD javni poziv za podršku investicijama u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

U ponedjeljak, 9. marta, Dan otvorenih vrata u Direktoratu za plaćanja biće organizovan za poljoprivredne proizvođače koji su bili zainteresovani za podršku na prethodni - prvi javni poziv za primarnu proizvodnju kroz IPARD. Biće to prilika da se korisnici koji su tada ugovorili podršku bliže upoznaju sa ostatkom procedure, kako bi što prije kompletirali dokumentaciju i došli do sredstava podrške. Takođe, proizvođačima koji nijesu uspjeli da prođu na prvom pozivu biće objašnjeno gdje su griješili i kako da se uspješno jave na novi poziv koji je u toku i traje do 19. maja.

Dani otvorenih vrata održavaju se u prostorijama Direktorata za plaćanja (Moskovska 101, Podgorica), sa početkom u 10,00h.

Pozivamo sve zainteresovane proizvođače da dođu. Pozivamo i predstavnike medija da isprate događaj.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja